Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Heruvent B.V. / Vlakkelichtkoepel.nl ontwerpt, produceert en levert vlakkelichtkoepels. Een vlakke lichtkoepel is een stijlvol daglichtelement voor op een plat of licht hellend dak. De vlakke lichtkoepel kenmerkt zich door een hoge isolatiewaarde, uitstekende luchtdichtheid en grote glazen overspanningen. Er zijn meer dan 900 standaard maten waardoor maatwerk ook nog eens goed betaalbaar blijft. Heruvent B.V. produceert de vlakke koepels in haar eigen productiefaciliteit in Cuijk.

Contactgegevens

Heruvent B.V. / Vlakkelichtkoepel.nl
Hoogveld 14
5431 NW Cuijk
Nederland

Leveringsprogramma

De vlakkelichtkoepels worden op maat gemaakt voor de klant. Met een interval van 5 cm zijn vrijwel alle afmetingen mogelijk. Naast flexibiliteit in de maatvoering kan de klant ook kiezen welke uitvoering glas gewenst is. Dit is naar keuze HR++ of Triple veiligheidsglas maar kan daarnaast ook warmtewerend of bijvoorbeeld melkglas zijn.

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden: vrijstaand of direct tegen een gevel aan geplaatst. Beloopbaar of niet-beloopbaar. In een vaste uitvoering of te openen voor ventilatie (elektrisch of handmatig). Voor geïsoleerde toepassingen (woning, appartement, utiliteitsgebouwen) of niet-geïsoleerde toepassingen (veranda’s, overkappingen etc.).

Milieu en gezondheid

Daglicht heeft een positief effect op mensen. Het geeft energie en bevordert het dag en nacht ritme. Een vlakkelichtkoepel bevordert bovendien de energiebesparing door haar uitstekende isolatie en luchtdichtheid.

Toepassing

De vlakkelichtkoepel kan worden toegepast op een plat of licht hellend dak. De levering is volledig prefab. Na plaatsing dient de opstand van de vlakkelichtkoepel te worden ingeplakt met dakbedekking.

Levering en betaling

Consumentenprijzen van vlakkelichtkoepels zijn te berekenen op de website. Levering kan direct plaatsvinden of binnen twee weken indien de gewenste ruit op voorraad is. Bij maatwerkbestelling bedraagt de levertijd ongeveer 4 weken. Kijk op vlakkelichtkoepel.nl/lichtkoepel-voorraad voor de actuele voorraad.

Garantie

Heruvent B.V. is in staat om 10 jaar garantie te geven op materiaalfouten. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK en daar op te vragen onder nummer 51017849. Garantie op zonwering volgens leverancier.

Referenties

Volgens opgave leverancier.

Contactgegevens

Heruvent B.V.

Postbus 404
5430AK CUIJK

Hoogveld 14 
5431 NW Cuijk

Tel: 0485 – 310 983

info@vlakkelichtkoepel.nl
www.vlakkelichtkoepel.nl