Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Ulbrichvoeg is een bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen van flexibele voegovergangen. De Ulbrichvoeg is een van de beste oplossingen voor problemen met dilatatievoegen in betonvloeren. De innovatieve producten bieden economische voordelen omdat schade aan intern transport, voegen, rugklachten van bestuurders, herrie op de werkvloer en stillegging door onderhoud geheel tot het verleden horen.

Contactgegevens

Ulbrichvoeg
Jellinghausstraat 22
5048 AZ Tilburg
Nederland

Bedrijf

Ulbrichvoeg is een bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen van flexibele voegovergangen.


Officieel distributeur Benelux: Enssieg Groep


VCA 2 sterren. Master Bbuilders Solutions systeem partner approved applicater. 

Leveringsprogramma

De Ulbrichvoeg is een van de beste oplossingen voor problemen met dilatatievoegen in betonvloeren. De innovatieve producten bieden economische voordelen omdat schade aan intern transport, voegen, rugklachten van bestuurders, herrie op de werkvloer en stillegging door onderhoud geheel tot het verleden horen.

 

Afhankelijk van de eisen zijn er vijf bewezen varianten van ons voegovergangsysteem:

Ulbrichvoeg- basis
Ulbrichvoeg- Vermogen/lucht
Ulbrichvoeg- speciale beweging
Ulbrichvoeg- Brandbeveiliging
Ulbrichvoeg- wetten voor waterbescherming.

Milieu en gezondheid

Master Builders solutions systeem partner approved applicater

Toepassing

Lucht kussen technologie:

Industrievloeren die afgelegd moeten worden door luchtkussen technologie machines moeten speciale functionele eigenschappen hebben. Deze vloeren eisen luchtdichte voeg constructies.
Uw voegovergangen worden permanent luchtdicht door de speciaal ontwikkelde Ulbrichvoeg systeem.

 

Zware machine sector:

Zware belasting die voorkomt in de zware machine sector hebben een effect op de voeg constructies. Gebroken voegranden kunnen een gevolg zijn van deze zware belasting. Het overrijden van deze beschadigde voegen kan ervoor zorgen dat de vorkheftrucks gaan zwalken of schokken. De lading die het draagt kan daardoor mogelijk schade oplopen

 • Het Ulbrichvoeg systeem is permanent flexibel en kan zwaardere ladingen weerstaan dankzij zijn constructie.
 • Voorkomt het breken van de randen van de voegovergang.
 • Het Ulbrichvoeg systeem nivelleert, en verzorgt daarmee voor een probleemloze transitie van zware ladingen.
 • De bouw structuur en materialen worden behouden.

 

Logistieke sector:

Enkele ladingen zijn niet de meest voorkomende applicatie in de logistiek en transport sector. Het is meer de frequentie van transities en het type materiaal wat gebruikt wordt (denk aan vorkheftrucks met kleine, harde wielen) wat zorgt voor de slijtage en schade aan de voegen.
Als een gevolg van de schades aan de voegovergangen, de transitie snelheid over deze voegen is aanzienlijk verminderd. Daarbij komen ook hogere onderhoudskosten voor het vervoermateriaal in de vorm van wielen, ophanging en elektronica.
Niet te vergeten de menselijke factor; elke voegovergang heeft een impact op de polsen en de rug.

 

Het toepassen van het Ulbrichvoeg systeem in de logistiek en transport sector heeft de volgende cruciale voordelen:
 • Een hoge waarde van slijtvastheid die een optimale ‘in house’ operationele procedures verzekerd. Materiaal behandeling door machines kan op optimale snelheid gedaan worden.
 • reductie in slijtage bespaart onderhoudskosten op machines.

 

Parkeergarages met meerdere verdiepingen:

Voegovergangen vormen een kritiek component in een multi-verdieping parkeergarage en parkeerdekken. Vocht penetreert de vloer constructie door lekkende of niet afgedichte voegen. Extreme corrosie in de betonnen wapening in combinatie met dooi zout zorgt voor aanzienlijke structurele schade.

Zowel vuil als roest deeltjes worden gedragen door uitloop vocht door de voegen, die leiden tot vervuiling van voertuigen en vloer oppervlakken.

 • De resulterende ondoordringbaarheid is een voordeel die u ervaart wanneer u Ulbrichvoeg toepast in multi-verdieping parkeergarages en parkeerdekken. Dit omdat het voorkomen van doordringend vocht er ook voor zorgt dat de corrosie schade wordt voorkomen in de vloerstructuur.
 • Voorkomt zware vervuiling door aangetaste voegovergangen.

 

Farmaceutische industrie:

Bacteriën en ziektekiemen worden niet getolereerd in de laboratoria en bereiding gebied van de farmaceutische industrie. Voegen in de vloerconstructie zijn vooral een drager van besmetting. Dit zorgt ervoor dat een porie diepe reiniging niet mogelijk is dankzij overblijfselen in de voegen.

Het installeren van een Ulbrichvoeg resulteert in een homogeen, gelijk oppervlak wat diep porie reiniging mogelijk maakt. De reiniging is hiermee even goed, misschien wel beter dan op het aangrenzend vloeroppervlak.

 
Chemische industrie:

Voegovergangen in de chemische industrie moeten regelmatig bestand zijn tegen zure- en bijtende oplossingen. Traditionele voeg constructies laten zure en bijtende oplossing toe om de voeg constructie te penetreren, dit zorgt voor overtollig vocht wat aanwezig is, wat niet bevorderlijk is voor de constructie of de lokale ruimtelijke condities.

 • Het Ulbrichvoeg systeem heeft een materiele compositie wat zorgt voor resistentie tegen zure- en bijtende oplossingen.  
 • Het Ulbrichvoeg systeem resulteert in een spoelbare voegovergang.
 • Het is makkelijk en onmiddellijk zichtbaar wanneer zure- en bijtende oplossingen een impact hebben gehad op de voegen.

 

Klinieken:

Gezondheidszorg instituten tolereren geen bacteriën of ziektekiemen. Voegen in de vloer constructie zijn vaak dragers van besmetting. Het verschil in hoogte tussen aangrenzende vloeren en gebouw overgangen maken hygiënisch schoonmaken lastig.

Het installeren van een Ulbrichvoeg resulteert in een homogeen, plat en gelijk oppervlak. Het schoonmaken van de voegovergangen is daarom even goed als bij de aangrenzende vloeren.

 • Het porie diep schoonmaken wordt mogelijk om daarmee de hygiëne standaard te bereiken van gevoelige medische gebieden.

 

Voedsel industrie:

De voedsel industrie is onderworpen aan speciale hygiënische standaarden. Bacteriën en ziektekiemen zijn niet getolereerd. Overal waar voedsel wordt geproduceerd zijn voegovergangen potentiële dragers van besmettingen.

Het Ulbrichvoeg systeem maken een homogene constructie mogelijk en maakt gelijke voegen met de aangrenzende vloeren mogelijk. Het zorgt ervoor dat het schoonmaken even goed is of beter dan de aangrenzende vloeren.

 • Het gelijke oppervlak maakt diep porie schoonmaken mogelijk.

 

Interne en externe gebieden:

Ulbrichvoeg is geschikt voor zowel intern als externe applicatie dankzij de speciale voeg constructie en speciaal ontwikkeld elastisch voeg vul materiaal. Bij het creëren van permanente elastische voegen voor transities tussen gebouwen die onderworpen zijn aan meer beweging wordt het Ulbrichvoeg systeem de optimale keus boven traditionele voegen die ongeschikt blijken te zijn.

Het Ulbrichvoeg systeem biedt vele voordelen waaronder de antislip waarde, de hoge mate van compensatie in beweging zowel horizontaal als verticaal, zijn luchtdichtheid en ondoordringbaarheid voor zure- en bijtende oplossingen. Deze voordelen ten opzichte van de traditionele voegen wordt afgerond door het gemak van schoonmaken van de voeg.

Levering en betaling

Transport

N.v.t. applicatie ter plaatse

Leverings- en betalingsvoorwaarden

30 dagen

Leveringsgebied

Benelux

Service 

Voorinspectie ter behoeve van geschiktheid Ulbrich.

Garantie

Wij bieden 2 jaar garantie

Referenties

Showrooms 
Jellinghausstraat 22
5048 AZ Tilburg

Contactgegevens

Bedrijfsadres

Jellinghausstraat 22
5048 AZ Tilburg

Informatieadres

Showroom: Jellinghausstraat 22
5048 AZ Tilburg
Tel: 013- 4600450
Email: info@ulbrichvoegovergang.nl

Goederenadres

Jellinghausstraat 22
5048 AZ Tilburg

Factuuradres

Jellinghausstraat 22
5048 AZ Tilburg