Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Egalizer is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het herstellen en renoveren van ondervloeren, ter voorbereiding op verdere bewerking door afbouwbedrijven, tegelzetters, parketteurs en betonafwerkers. Egalizer prepapeert en renoveert ondergronden bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, voor een veelheid aan nieuwe afwerkingen, in alle mogelijke situaties.

 

De specialisten van Egalizer beschikken over de juiste kennis, apparatuur en producten op gebied van vloerafwerking om voor alle mogelijke vloerafwerkingen en vloerbedekkingen de juiste basis te leggen. Egalizer is een flexibele en betrouwbare partner voor vloerafwerking van hoge kwaliteit.

Contactgegevens

Egalizer B.V.
Hambakenwetering 22
5231 DC ’s Hertogenbosch
Nederland

Bedrijf

Egalizer zorgt voor de vloerverwijdering, het verwijderen van alle bestaande vloerafwerkingen en het klaarmaken van ondergronden. Dat gebeurt meestal machinaal, met van te voren in de offerte gespecificeerde apparatuur. Als machinaal voorbereiden niet mogelijk is, bereidt Egalizer de vloer handmatig voor.

Alle medewerkers van Egalizer zijn professionals, gespecialiseerd in vloerafwerking. Elke vloer wordt volgens de kwaliteitsnormen geëgaliseerd met materialen van gerenommeerde merken, geproduceerd onder een kwaliteitssysteem volgens ISO 9001.

Door het uitgebreide assortiment apparatuur, eventueel aangevuld met eigen stroom- en watervoorziening, en minimaal VCA, VOG en DVP gekwalificeerde medewerkers, kan Egalizer vrijwel  op elke locatie de werkzaamheden volgens planning uitvoeren.

Leveringsprogramma

Egalizer B.V. levert de volgende diensten:

  • Industriële vloerreparaties;
  • Vlakheid herstellen binnen de vlakheidsnormen van het NOC*NSF, NEN-2747-1, DIN 15815, etc.;
  • Vloerrenovatie voor parketvloeren;
  • Vloerrenovatie voor tegels;
  • Egaliseren van vloeren voor tapijt, rubber- en pvc-vloerbedekking;
  • Dilataties in dekvloeren.

Levering en betaling

Logistiek

Vooraf wordt op locatie de klantbehoefte geïnventariseerd, aan de hand waarvan een planning en begroting worden opgesteld. In de offerte wordt gespecificeerd welke machines en materialen worden toegepast.

Egalizer B.V. beschikt over alle benodigde apparatuur en uiterst vakbekwame medewerkers met de benodigde kwalificaties, zodat zo goed als alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden.

Na afronding van de werkzaamheden wordt het project in overleg met de opdrachtgever opgeleverd.

Leveringsgebied

Egalizer B.V. werkt in heel Europa.

Service

Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Egalizer B.V. via info@egalizer.nl of bel 073-548 24 87.

Contactgegevens

Volg Egalizer op social media: