Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

De energie dakoplossing van AERspire is een volledig geïntegreerd bouwcomponent. Het is dakbedekking en energieopwekking in één. Hiermee zijn de steeds strengere energieprestatienormen eenvoudig haalbaar. AERspire beschikt over een modulair systeem met een productportfolio van actieve en passieve elementen die het mogelijk maken om een volledig dakvlak te vullen in één homogene uitstraling of te combineren met andere materialen. De modulariteit van elementen inclusief afwerking van de nok, de goten en de kopgevels zorgen voor een totaaloplossing.

 

De modulaire elementen zijn slim ontworpen met maximalisatie in eenvoud. Het gebruik van de beste module technologie, gebaseerd op glas-glas, zorgt voor een optimaal rendement, gegarandeerd hoge prestaties met een lage kWhr prijs en lage onderhoudskosten (lees meer hierover op www.aerspire.com/geintegreerde-oplossing). Dit maakt de TCO (total costs of ownership) van het AERspire systeem gedurende de levensduur van de woning aantrekkelijker in vergelijking met een oplossing met traditionele zonnepanelen.

Contactgegevens

AERspire BV
Graafschap Hornelaan 163
6001 AC Weert
Nederland

Bedrijf

Esthetische verduurzaming in de woningbouw vraagt om slimme oplossingen waarmee het comfort voor de bewoner én de kwaliteit van de woning gegarandeerd hoog zijn.  AERspire wil bijdragen aan een betere uitstraling van solar producten in de gebouwde omgeving om hiermee de verduurzaming van onze samenleving verder te stimuleren.

AERspire is een partner die in een vroeg stadium van een project meedenkt. Onze specialistische kennis over geïntegreerde solar oplossingen biedt al in de schetsontwerp fase meerwaarde. Samen met de architect, constructeur, relevante onderaannemers en installateur gaan we aan de slag met de functionele eisen van de opdrachtgever. In zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten kunnen wij onze expertise leveren.

AERspire weet dat de ‘controle’ op de bouwplaats over het algemeen moeilijk maar wel noodzakelijk is. Wij weten als geen ander wat het betekent als er onzorgvuldig met onze producten omgegaan wordt. AERspire levert niet alleen een product maar neemt daarom de verantwoordelijkheid tot en met de installatie en inbedrijfname van het volledige AERspire systeem.

AERspire heeft veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel staan. Daarom zijn alle AERspire medewerkers VCA gecertificeerd. Het VCA bedijfscertificaat borgt bovendien de werkmethodieken en procedures.