LINFI vloerluiken

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Aan onze LINFI vloerluiken is terug te zien waar wij voor staan:  alleen met het beste resultaat nemen we genoegen. Veiligheid en kwaliteit staat voor ons altijd voorop.  Maar wij vinden een oogstrelend design  ook erg belangrijk.


Contactgegevens

LINFI vloerluiken
  Javalaan 85a
  6712 AS Ede
  Nederland
(0318) 65 31 32

http://www.linfi.nl/

Toepassing

LINFI glazen vloerluiken worden voornamelijk in de particuliere woningbouw toegepast, zowel nieuwbouw als bij renovatie, maar kunnen ook in utiliteitsbouw worden toegepast.



LINFI glazen vloerluik

Vloerluik als blikvanger

Een glazen vloerluik dat zicht biedt op de wijncollectie of modelspoorbaan in uw kelder? Een blikvanger in de halvloer of in uw restaurant, of een doorkijkje op een oud keldergewelf? De ambachtelijk vervaardigde maatwerk glazen vloerluiken van Linfi worden voor elk project speciaal vervaardigd, rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en volledig voldoend aan het Bouwbesluit.
Linfi opnopvallend vloerluik visgraatparket

Onopvallende vloerluiken

Een veilig beloopbare, volledig benutbare vloer, waarin heel onopvallend een vloerluik naar kelder of ondergelegen woonverdieping schuilgaat? De ambachtelijk vervaardigde maatwerk vloerluiken van Linfi worden voor elk project speciaal vervaardigd, rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en volledig voldoend aan het Bouwbesluit.
Linfi beloopbaar glazen zolderluik, Leiden

Optimaal ruimtegebruik met zolderluik

Voor de vrije indeling van een zolderkamer zit vaak het vloerluik of trapgat in de weg.


Uniek Elektrisch Vloerluik Monumentale Klokkenberg

LINFI staat bekend om haar elektrische vloerluiken die gemaakt zijn met uitzonderlijk vakmanschap. Het vloerluik dat geplaatst is in “De Klokkenberg” in Breda, is hier een voorbeeld van. De Klokkenberg is een rijksmonument dat een ereplaats inneemt in de Nederlandse geschiedenis. Op verzoek van Schonck, Schul & Compagnie heeft LINFI een uniek vloerluik geplaatst. Deze keer in de vorm van een 3/4 cirkel (Pacman-model). Dankzij dit model past het perfect bij de open trapdoorgang naar een van de torens. Hiermee is het een toonbeeld van hoe innovatie en historie hand in hand kunnen gaan.


Glazen vloerluik verbindt heden met 17e eeuws verleden

De bijzondere vondst in Haarlem haalde zelfs de krant: ‘Kelder uit de 17e eeuw ontdekt.’ Verrassend nieuws. Zeker voor de twee nieuwe eigenaren van het pand, die enkele jaren eerder nietsvermoedend een bouwval hadden gekocht om op te knappen. Na vier jaren intensief klussen was de woning compleet omgetoverd tot een paleisje en werd hun droom realiteit: B&B Camer 37. Pas in de laatste fase werd per toeval onder de vloer de eeuwenoude kelder ontdekt. 


LINFI levert luxe glazen vloerluiken op maat

Het aanbrengen van een glazen vloerluik in uw woning zorgt voor een ruimtelijk effect.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie