SoundLess Acoustics International

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Contactgegevens

SoundLess Acoustics International
  De Warren 6
  1187 LL Amstelveen
  Nederland
(020) 3697050

https://soundlessacoustics.com/

BedrijfSoundless Greenwall akoestische wandpanelen met 100% natuurlijke mos

Soundless Greenwall akoestische wandpanelen met 100% natuurlijke mos

Haal de natuur naar binnen en creëer een exclusieve, naadloze, hoge prestatie akoestische wand met 100% natuurlijk mummie-mos die elke ruimte een natuurlijke en exclusieve uitstraling geeft.
Soundblox Carbstone: Akoestische bouwblokken: Circulair, Cement-vrij én CO2 negatief

Soundblox Carbstone: Akoestische bouwblokken: Circulair, Cement-vrij én CO2 negatief

Soundblox Carbstone is de speciale ultra-duurzame versie van de traditionele akoestische betonblokken.
Soundblox Akoestische beton (bouw) blokken voor een optimale ruimteakoestiek

Soundblox Akoestische beton (bouw) blokken voor een optimale ruimteakoestiek

Soundblox akoestische betonblokken vormen een ideale oplossing voor optimalisering van de ruimteakoestiek, de absorptie van overtollig geluid, reductie van nagalm en flutterecho’s en de verbetering van de spraakverstaanbaarheid.


Soundblox Carbstone absorbeert geluid én CO2

Soundblox akoestische betonblokken zijn al jaren een vertrouwd wapen in de strijd tegen lawaaivervuiling. Deze akoestische betonblokken vormen de ideale oplossing voor de akoestische klimaatbeheersing waarbij belangrijke aspecten zoals de akoestiek (zowel geluidabsorptie als geluidisolatie) én brandwerendheid in één constructieve wand kunnen worden gecombineerd.


Soundblox Carbstone absorbeert geluid én CO2

Soundblox akoestische betonblokken zijn al jaren een vertrouwd wapen in de strijd tegen lawaaivervuiling. Deze akoestische betonblokken vormen de ideale oplossing voor de akoestische klimaatbeheersing waarbij belangrijke aspecten zoals de akoestiek (zowel geluidabsorptie als geluidisolatie) én brandwerendheid in één constructieve wand kunnen worden gecombineerd.  


Soundblox Carbstone akoestische bouwblokken en Soundless Green Wall

Soundless Acoustics nodigt je uit op de Material District Exhibition in Utrecht op  6, 7 en 8 Maart op voor een Look & Feel van de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame akoestische oplossingen.  Ervaar de impact van een prettige ruimteakoestiek op stand nr.  E26 en download hier je gratis ticket!


Laat de akoestiek niet in rook op gaan!

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving? En wat als deze oplossing nu geschikt is voor zowel buiten- als binnentoepassing en ook nog eens zeer betaalbaar is? Te mooi om waar te zijn? Met Soundblox is dit heel goed mogelijk.


Een aangenaam binnenklimaat begint bij de ruimteakoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is ook cuciaal voor de gezondheid en welzijn op langere termijn. Daarnaast wordt hierdoor ook de spraakverstaanbaarheid binnen de ruimte verbeterd, net als motivatie van creativiteit en productiviteit van werknemers. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar duurzame en natuurlijke materialen en blijft natuurlijk de esthetische vormgeving van een ruimte uitermate belangrijk. Soundless Acoustics brengt deze elementen samen in duurzame en decoratieve oplossingen voor de ruimteakoestiek. Een lust voor het oog én het oor.


Soundblox draagt een steentje bij aan de groene transitie

Soundless Acoustics zet zich al jaren in voor duurzame akoestische oplossingen en heeft nu opnieuw belangrijke stappen gezet om de elementen  duurzaamheid en akoestiek om te zetten in  innoverende oplossingen met de nieuwe next level  akoestische bouwblokken waarmee niet alleen geluidsabsorptie, geluidsisolatie en brandwerendheid in één stabiele, constructieve wand kunnen worden gecombineerd, maar die ook nog eens volledig circulair, cement-vrij en CO2 negatief worden geproduceerd. Een revolutionaire ontwikkeling in de strijd tegen lawaaivervuiling én CO2. 


The Nextgen Akoestische Bouwblokken

Soundblox akoestische betonblokken worden al jaren ingezet als akoestische oplossing, overal waar robuustheid en stabiliteit net zo belangrijk zijn als de ruimteakoestiek. Deze Soundblox zijn nu ook beschikbaar in een gecarboniseerde versie (Carbstone), als cementvrij alternatief voor de traditionele betonvariant. Significant omdat cement verantwoordelijk is voor maar liefst 10% van de wereldwijde CO2 uitstoot. Hiermee zijn Soundblox niet alleen inzetbaar in de strijd tegen lawaaivervuiling, maar nu ook tegen de uitstoot van CO2.


Combineer akoestiek en esthetiek in de wand, met Soundblox

In elke ruimte waar de robuustheid net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek, zijn Soundblox akoestische betonblokken de ideale oplossing om zowel geluidabsorptie als geluidisolatie én brandwerendheid in één constructieve wand te combineren. Zowel in binnen- als buitentoepassingen. En het ziet er nog top uit ook. Dat verwacht je niet van beton…


Groene akoestiek

De belangstelling voor “groen” in de ruimte, neemt toe. Daarnaast is een optimale ruimte akoestiek cruciaal voor de ruimtebeleving en voor gezondheid en welzijn. Soundless Acoustics heeft beide elementen samengevoegd tot een hoogwaardig geluidsabsorberende groene moswand. Met onze duurzame backing halen wij een aw van 1.0 (100% geluidabsorptie. Een weldaad voor het oog én het oor!


Combineer functionaliteit met esthetiek in de wandafwerking

Een goede ruimteakoestiek is cruciaal voor de ruimtebeleving maar ook voor gezondheid en welzijn op het lange termijn. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor.  Een prettige ruimtebeleving kun je met oog voor gezondheid en welzijn kun je realiseren met een naadloze, groene wand met geluidabsorberende backing en een exclusieve uitstraling.


Back to school

De vakantie is weer voorbij en de scholen gaan weer beginnen.

Akoestiek,

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving maar zorgt ook voor een betere spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit én is cruciaal voor gezondheid en welzijn. Soundless Acoustics ‘ combineert deze hoogwaardig geluidsabsorberende oplossingen met exclusief en natuurlijk design. Een lust voor het oog én het oor.


Robuuste akoestiek

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing, stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving! En wat als deze oplossing nu geschikt is als binnen- én buitentoepassing en ook nog eens zeer betaalbaar is? Te mooi om waar te zijn? Het kan! Met Soundblox akoestische betonblokken.


Soundblox helpt je uit de brand!

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving? En wat als deze oplossing nu geschikt is voor zowel buiten- als binnentoepassing en ook nog eens zeer betaalbaar is? Te mooi om waar te zijn? Niet in dit geval.

Duurzame akoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is cruciaal voor gezondheid en welzijn.

Gezonde akoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is ook cruciaal voor gezondheid en welzijn! Het zorgt voor een betere spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit, goede stemming én bespoedigt het natuurlijke herstel bij ziekte.

Groene akoestiek

Optimaliseer de ruimtebeleving door verbetering van de ruimteakoestiek en haal de natuur naar binnen! Een optimale ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden.

Wandafwerking; niet alleen decoratief maar ook functioneel!

Gezondheid en welzijn worden, mede door de coronacrisis, steeds belangrijker.

Het brandende vraagstuk van goede ruimteakoestiek

Brandveiligheid is een van de meest belangrijke aspecten van elk gebouw.

Akoestiek thuis

Gezondheid en welzijn worden, mede door de coronacrisis, steeds belangrijker.

Nostalgietrip met Soundblox

Wij hebben nog wat foto’s gevonden uit de oude doos die wij graag met je delen.

Groene akoestiek

Een goede ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden.

Robuuste akoestische oplossing voor binnen- én buitentoepassing!

Hartstikke mooi voor het oog, zo’n glazen gevel, echter een drama voor het oor!   Het geluid reflecteert tussen de glazen buitengevel en de binnengevel en zorgt voor een onleefbaar akoestisch klimaat op de galerij.

Bezoek Soundless Acoustics op ARCHITECT@WORK 2020 in Rotterdam!

Soundless Acoustics nodigt u uit voor de beurs ARCHITECT@WORK in Rotterdam op 16 & 17 september voor een ‘look & feel’ van de nieuwste innovaties voor optimalisering van de ruimteakoestiek.

Belangrijk voor je gezondheid; een optimale ruimteakoestiek!

Deze zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid, motiviatie en productiviteit.

Mooier kunnen we het wél maken. En ook voordeliger!

Een hard interieur heeft een lange nagalm en zorgt voor harde geluiden.

Haal de natuur binnen en creëer een akoestische wand met mummie-mos

De nieuwe decoratieve oplossing voor verbetering van de ruimte-akoestiek: de Soundless Greenwall met 100% natuurlijke mosbedekking waarmee een volledig naadloze, aantoonbaar geluidsabsorberende wand worden gerealiseerd.

Soundblox voor de optimale ruimteakoestiek!

Soundblox akoestische betonblokken vormen een uitstekende, innovatieve en betaalbare oplossing voor het vraagstuk van akoestische klimaatbeheersing binnen een ruimte.

Restaurant en gelato-bar surprice kiest voor Soundless Green Wall

Gelato- en koffiebar surprice in Vlaanderen koos voor een geluidsabsorberende oplossing.

Soundless Acoustics deze maand weer op de Material Xperience Expo

Soundless Acoustics presenteert samen met Asona Acoustics naast de traditionele akoestische betonblokken en akoestisch spuitwerk, de nieuwste innovaties op het gebied van geluidsabsorberende plafond en wandoplossingen.

Soundless Green Wall betonwand geeft natuur een boost!

Naast een groene wand voor buiten met mummie-mos heeft Soundless Acoustics nu ook een groene wand voor binnen- én buitentoepassing! Deze betonwand wordt opgebouwd met stenen die lijken op de traditionele Soundblox, behalve dan dat deze blokken gevuld worden met (zelfgekozen) planten, i.

Soundblox Green Wall: akoestische wand met mummie-mos!

Soundless Acoustics presenteert een groene wand met 100 % natuurlijk gemummificeerd mosdecoratie.

Haal de natuur binnen en creëer een geluidsabsorberende wand met natuurlijke materialen!

Soundless Acoustics presenteert een aantal nieuwe, duurzame innovaties en nieuwe toepassingen, waaronder de Soundblox Green Wall.

Soundblox met mummiemos

Soundblox met mummiemos als decoratie, waarmee een wand met aantoonbaar hoge prestaties voor geluidsabsorptie en -isolatie kan worden gecreëerd.

Hou nou toch allemaal eens je kop!

Slechte akoestiek maakt meer kapot dan je lief is - een variant op een oude reclameslogan, maar daarom niet minder waar.

Een revolutionaire ontwikkeling in duurzaamheid met geluidsabsorberende betonblokken

Soundblox zijn geluidsabsorberende betonblokken en leveren een zeer hoogwaardige akoestische oplossing in de strijd tegen lawaaivervuiling.

Soundblox opnieuw toegepast bij renovatie Erasmus Universiteit van Rotterdam

Bij de grootscheepse renovatie van de Erasmus Universiteit in Rotterdam vorig jaar werd na ca.

Geluidsabsorptie; een schreeuw om stilte

Waarom dan niet een schreeuw om een betere ruimteakoestiek? Een schreeuw om stilte? Voor onze kinderen, voor de kwetsbaren onder ons en voor onszelf? Het lijkt namelijk wel alsof het belang van een goede ruimteakoestiek in de bouw nog steeds niet helemaal is doorgedrongen.

Geluidsabsorptie integreren in een stabiele (scheidings)wand

Voor een aangenaam verblijf in een ruimte is, het akoestische klimaat van essentieel belang.

Akoestisch klimaat essentieel voor gezondheid en welbevinden

Voor een prettige leefomgeving is, behalve kleuren, vormen en luchtkwaliteit, het akoestische klimaat binnen een ruimte van essentieel belang voor de manier waarop mensen de omgeving ervaren.

Akoestisch driekamerblok met zeer hoge absorptieprestatie

Soundless Acoustics International heeft een nieuw type Soundblox op de markt gebracht in samenspraak met de architect voor de renovatie van de Erasmus Universiteit van Rotterdam dat eind dit jaar de voltooiing zal naderen.