Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

PCI biedt complete systemen aan, met op elkaar afgestemde en in combinatie beproefde en gecertificeerde producten. Voor toepassingen van badkamer en keuken tot zwembad en sauna - openbaar, in een hotel of in fitnesscentrum. Van gevel, balkon en terras, industrievloer tot kelder. Kijk op de website voor de opbouw van de belangrijkste systemen naar toepassingsgebied, met afbeeldingen en productoverzicht. Daar vindt u ook onze emissiearme systemen. Wij verstrekken bij correcte toepassing van de systemen een projectgarantie van 10 jaar.

Contactgegevens

PCI Afbouw
Karolusstraat 2
4903 RJ Oosterhout
Nederland

Bedrijf

Bedrijfstypering

Als marktleider in Duitsland biedt PCI Afbouw ook in Nederland een breed assortiment tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen aan. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor professionele verwerkers en van hoge kwaliteit. PCI is technologisch koploper en specialist voor o.a. zwembaden en sauna’s, balkons en terrassen, grootformaat keramiek, mozaïek, natuursteen en snel uithardende mortels.

 
PCI biedt complete systemen aan, met op elkaar afgestemde en in combinatie beproefde en gecertificeerde producten. Voor toepassingen van badkamer en keuken tot zwembad en sauna - openbaar, in een hotel of in fitnesscentrum. Van gevel, balkon en terras, industrievloer tot kelder.
Kijk op de website voor de opbouw van de belangrijkste systemen naar toepassingsgebied, met afbeeldingen en productoverzicht. Wij verstrekken bij correcte toepassing van de systemen een projectgarantie van 10 jaar.

 
De adviseurs van PCI verzorgen technische adviezen, begeleiden de projecten en trainen de verwerkers van de producten. Voorschrijvers, medewerkers van de bouwmaterialenhandel en productverwerkers kunnen deelnemen aan trainingen op een locatie in het land, bij de vestiging in Oosterhout of bij PCI in Duitsland.

 
De afdelingen verkoop en marketing voor de systemen van PCI zijn gevestigd in het kantoor in Oosterhout (N.Br.).
Vraag een vrijblijvend technisch advies via pci-afbouw@pci-group.eu of tel. 0162 476688.

Leveringsprogramma

 • Tegellijm- en waterdichtingssystemen voor badkamer, zwembad, sauna, wellness, fitnesscentrum, hotel:
  waterdichtingspasta, kimband, manchetten, waterdichtingsmatten, primer, tegellijm, voegmortel, kit, emissiearme systemen.
 • XPS-hardschuimplaten en douchevloerelementen.
  Stabiele platen als alternatief voor het uitvlakken van wand of vloer.
 • Egalisatie- en uitvlakmortels, vloerverzegeling- en coating, instrooimateriaal voor vloeren, dekvloermortels voor particuliere en industriële toepassingen. Giethars en epoxymortels. Ontkoppelingsmortel met geluidsreductie, ontkoppelingsmatten en kantstroken. Speciale mortels voor koelruimtes, verkeerswegen en landingsbanen op vliegvelden.
 • Speciale snel uithardende systemen:
  snelprimer en snel uithardende mortels, XPS-hardschuimplaten en douchevloerelementen met afschot, afvoer en draingoot geïntegreerd.
 • Betonreparatie en waterdichtingssystemen voor kelder, (prfab)betonconstructie en gevel:
  reparatiemortel, waterplug, snelcement, saneerpleister, waterdichtingsmortel, injectiemateriaal (horizontale afdichting), bitumenafdichting, hydrofobeermiddel.
 • Bouwchemische hulpstoffen:
  o.a. aangietmortel, ondersabelingsmortel, dichtingsmiddel,hechtemulsie, PP-vezels, ontkistingsolie.
  Bestratings- en voegmortels voor balkons, terrassen, opritten, pleinen, wegen.

Milieu en gezondheid

Gezondheid

PCI is koploper bij de ontwikkeling van nieuwe systemen en technologieën. Speciale lichtgewicht en stofarme systemen vallen onder het productgamma.

Toepassing

Systemen voor badkamers, wellnesscentra, zwembaden, hotels, sportscholen, grootkeukens, balkons en terrassen, gevels, kelders, industrievloeren, koelruimtes, verkeerswegen.

Levering en betaling

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Zie de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden op de website van PCI Afbouw.

Levering

Levering via de professionele bouwmaterialenhandel of franco bouwplaats (afhankelijk van bestelhoeveelheid).

Leveringsgebied

Nederland en België.

Service

Neem voor een vrijblijvend technisch advies contact met ons op via pci-afbouw@pci-group.eu of tel. 0162 – 47 66 88.

Garantie

PCI verstrekt op de systemen een garantie van 10 jaar, waar ook de waterdichtingsproducten en tegellijmsystemen onder vallen. Voor de producten geldt verder een productgarantie.

Referenties

PCI verstrekt op aanvraag een overzicht van de (internationale) referenties. Neem contact op via pci-afbouw@pci-group.eu of tel. 0162 – 47 66 88. Kijk voor een selectie van referenties op de website van PCI Afbouw.

Contactgegevens

PCI Afbouw op LinkedIn PCI Afbouw op LinkedIn
PCI Afbouw op Facebook PCI Afbouw op Facebook
PCI Afbouw op Facebook PCI Afbouw op Instagram