Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol, onderdeel van DAW NEDERLAND, stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging vol vertrouwen aan te pakken. Dat doen we niet alleen met superieure verf voor de professionele markt, maar ook met kennis, ervaring en betrokkenheid. Daarom staat Caparol voor een combinatie van voortreffelijke verf en adviezen op maat.

Contactgegevens

Caparol - DAW NEDERLAND B.V.
Koperslager 2
3861 SJ Nijkerk
Nederland

Bedrijf

Bedrijfstypering

De wensen en omstandigheden van de klant vormen voor Caparol altijd het uitgangspunt bij het ontwikkelen van producten en het formuleren van adviezen. De kwaliteiten van eersteklas verf komen alleen tot hun recht op basis van een gedegen, deskundig advies. En andersom. Om die reden zijn de producten van Caparol uitsluitend verkrijgbaar via de professionele verfgroothandel. De combinatie van de productkennis van onze eigen mensen en de specifieke expertise van onze handelspartners vormt een garantie voor topkwaliteit. Onder het merk Caparol zijn naast verf ook beits, lak en decoratieve afwerkingsproducten verkrijgbaar.

Een producent van verf heeft een verantwoordelijkheid die verder gaat dan het realiseren van economische en commerciële doelstellingen. Bij Caparol nemen we de effecten van onze producten op mensen, natuur en milieu serieus. Duurzaamheid is al tientallen jaren een van onze voornaamste ondernemingsdoelstellingen.

Caparol is onderdeel van DAW NEDERLAND. Deze onderneming is sinds 1969 actief op de Nederlandse markt en voert naast Caparol de merken Disbon (bouwchemische producten voor vloeren, daken, beton en bescherming tegen water) en alsecco (gevelisolatiesystemen). Onze gebouwen moeten presteren. DAW, Europa’s grootste verffabrikant, heeft de ervaring, deskundigheid en producten in huis om daarvoor te zorgen. Dat doen we niet met deeloplossingen, maar met een geïntegreerde aanpak. Zodat de totale performance van uw gebouw optimaal is, nu en in de toekomst.

DAW NEDERLAND  is lid van, neemt deel aan of ondersteunt de volgende organisaties of initiatieven: Coatings Care, Vereniging van Verf- en drukinktfabrikanten Nederland (VVVF), Vereniging van Verfgroothandelaren in Nederland (VVVH), Veilig met Verf, Reach, Gezonde scholen.

 

Leveringsprogramma

Het productprogramma van Caparol omvat:

 • Voorstrijkmiddelen;
 • Binnen- en buitenmuurverven;
 • Daken;
 • Reparatiemiddelen;
 • Sierpleisters;
 • Grondverven;
 • Beitsen en lakken;
 • Decoratieve afwerkingen;
 • Wandbekleding;
 • Vloerafwerkingen;
 • Gevelisolatie;
 • Akoestiek;
 • Lijmen en kitten;
 • Ondergrond en voorbehandeling.

De producten van DAW-CNL worden vermarkt onder de namen Caparol, Capatect en Disbon.
Daarnaast beschikt DAW NEDERLAND over diverse kleursystemen en biedt diverse innovatieve producten waaronder Capatect gevelisolatiesystemen die het thermisch comfort vergroten met een ruime keuze aan mogelijkheden in vormgeving.

DAW NEDERLAND is actief op het gebied van produchtontwikkeling. Met de Nano-Quartz Matrix Technologie ontwikkelde het bedriif buitenverven waar minder vuildeeltjes, fijn stof en sporen, aan hechten waardoor de kleurintensiteit behouden blijft. Daarnaast biedt DAW NEDERLAND concepten zoals het Caparol Health Care Concept, een samenhangende visie voor vastgoedonderhoud en interieurdesign in de zorg.

Milieu en gezondheid

DAW-CNL producten voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en duurzaamheid. DAW NEDERLAND is ISO-9001 en ISO-14001 gecertificeerd en levert uitsluitend producten conform VOC-2010.

DAW NEDERLAND investeert voortdurend in de ontwikkeling van gespecialiseerde producten die een positieve en kwalitatieve bijdrage leveren aan de omstandigheden binnenshuis. Bewust omgaan met de leefomgeving en natuurlijke hulpbronnen is een belangrijk uitgangspunt. In die ontwikkeling behoort het bedrijf al jaren tot de voorhoede en heeft op dit gebied veel kennis verworven en toegepast in talloze producten. Zo kenmerken de vloercoatings van Caparol zich door een lage emissie die door de Duitse TUV op eventuele schadelijke bijwerkingen worden onderzocht en vervolgens ieder jaar worden gecontroleerd.

Toepassing

De producten van DAW NEDERLAND vinden hun toepassing in nieuwbouw- en renovatieprojecten in zowel woningbouw, utiliteitsbouw, scholen als zorginstellingen.

Levering en betaling

Levering

Caparol partners (verf groothandelaars), zie: www.caparol.nl/shopfinder.

Service

Projectadvisering in kleur- en verftoepassing, projectbegeleiding, trouble-shooting, voorlichting, opleiding.

Referenties

Contactgegevens

Caparol (DAW NEDERLAND B.V.)
Koperslager 2
3861 SJ Nijkerk
Tel: +31 (0)33 - 247 50 00
Fax: +31 (0)33 - 245 18 33
E-mail: info@caparol.nl
Website: www.caparol.nl