Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Voor Deceuninck staan de kernwaarden innovatie, ecologie en design voorop. Het bedrijf heeft een duidelijke focus: building a sustainable home, ofwel ‘Het bouwen van een duurzame (t)huis’. Deceuninck verwerkt wereldwijd de nieuwste materialen tot producten die weinig onderhoud vragen, optimaal isoleren, lang meegaan en aan het einde van de gebruiksduur volledig kunnen worden gerecycled. Hiermee engageert Deceuninck zich om duurzame bouwoplossingen aan te bieden. De raam-, kozijn- en deursystemen die energiezuiniger zijn om in te leven en aantrekkelijker zijn om naar te kijken, zijn hiervan een onderdeel.

Contactgegevens

DECEUNINCK NV - BENELUX
Bruggesteenweg 360
B-8830 Hooglede-Gits
België

Leveringsprogramma

Deceuninck volgt nauwgezet de trends in de markt. Continu ontwikkelt het bedrijf innovatieve en duurzame systemen die eenvoudig te instaleren zijn en makkelijk te onderhouden. Een ruim assortiment kwalitatieve slimme oplossingen bieden een brede waaier aan mogelijkheden voor nieuwbouw of renovatie. Geschikt voor elke stijl, vorm en kleur.

Toepassing

Deceuninck is actief in vier verschillende toepassingsgebieden. Allereerst in ’kozijnen, ramen & deuren’, vervolgens in ‘buitentoepassingen’ met terras en tuinomheiningen. Voor ‘binnentoepassingen’ biedt Deceuninck vensterbanken, wand- en plafondbekleding en tot slot biedt het in het segment ‘dak en gevel’ dakrand- en gevelbekledingen. De producten van Deceuninck worden toegepast in de meest uiteenlopende bouwprojecten. Woningen, bungalows, villa’s, appartementen, scholen, kantoren, overheidsgebouwen en ook veelvuldig bij renovatieprojecten.

Levering en betaling

Logistiek

Voor Deceuninck is logistiek de complete ‘supply chain’. Een wereldwijd netwerk met als doel het leveren van producten en service middels een georganiseerde stroom aan informatie, fysieke goederen en distributie.

Voorwaarden

De algemene leverings- en verkoopvoorwaarden worden in de prijslijst vermeld.

Levering

Distributie verloopt via erkende verkooppunten.
Een overzicht kunt u vinden op www.deceuninck.nl.
Leveringsgebied
Deceuninck is als wereldspeler actief in meer dan 75 landen.

Service

Deceuninck biedt volledige begeleiding op commercieel en technisch vlak.

Garantie

Alle productgaranties zijn terug te vinden op de Deceuninck – Benelux prijslijst. Voorts beschikt het bedrijf over tal van technische KOMO goedkeuringen. Een actueel overzicht van alle Deceuninck gecertificeerde producten vindt u op www.deceuninck.nl.

Referenties

Contactgegevens

Contactpersoon: P. Jansen