Van Deudekom Plastics B.V.

Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Van Deudekom Plastics B.V. is opgericht in 1972. Sindsdien richt het bedrijf zich vooral op het vervormen van thermoplastische kunststoffen tot diverse producten voor de bouw en andere sectoren. Het leeuwendeel van de producten vindt zijn weg naar buitenlandse afnemers. De producten worden niet alleen in verschillende landen, maar ook op verschillende marktsegmenten afgezet. De verscheidenheid aan standaard uitvoeringsvormen voor daglichtconstructies is een conditio sine qua non.


Contactgegevens

Van Deudekom Plastics B.V.
  Oceanenweg 9
  1047 BA Amsterdam
  Nederland
(020) 497 90 90
(020) 497 90 92

https://vandeudekom.nl/

Bedrijf

Van Deudekom Plastics B.V. is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf levert CE-producten die conform EN 1873 en EN 12101-2 en VdS 2159 zijn.


Leveringsprogramma

 • Lichtkoepels:
  • Megalux® lichtkoepels van acrylaat of polycarbonaat in enkel-, dubbel- of driewandige uitvoeringen in glasheldere of opaalkleurige uitvoering met speciale spanningsvrije, anti-inbraakbevestigingen. Tevens ronde - en pyramidevormen leverbaar.
  • Heatstop-lichtkoepels die 68% van de zonne-energie reflecteren.
 • Megalux® ventilatieramen in slagvast dubbelwandig AVP- of aluminiumuitvoering.
 • Megalux® dakbetreding- en vluchtconstructies.
 • Megalux® rook- en warmteafvoersystemsen (RWA) conform DIN 18232 en VdS 2159. DPI levert drie RWA-basissystemen in de negentien meest voorkomende maten. Een DPI RWA-basissysteem wordt voorgemonteerd geleverd.
 • Megalux® ventilatiesystemen voor in bouw in de opstand.
 • Megalux® opstanden in dubbelwandige uitvoering van slagvast AVP of glasvezelversterkte polyester.

Toepassing

De producten van Van Deudekom Plastics B.V. komen zoals reeds aangeduid op diverse markten terecht. Dat is hoofdzakelijk de bouwsector en overige sectoren. Lichtkoepels zijn ook toepasbaar voor woning- en utiliteitsbouw.


Levering en betaling

Logistiek

Producten worden door de leverancier vervoerd. Het bedrijf hanteert een droog en rechtstandig opslagsysteem voor lichtkoepels. De producten worden uit voorraad geleverd.

Voorwaarden

Volgens verkoop- en leveringsvoorwaarden Van Deudekom Plastics B.V. die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 3480.

Levering

Van Deudekom Plastics B.V.

Leveringsgebied

Nationaal en internationaal.

Service

Advies, calculatie, tekenwerk en werkbegeleiding.


Garantie

10 jaar voor lichtkoepels op fabricagefouten en bestandheid tegen licht en weersinvloeden, mits volgens plaatsingsvoorschriften gemonteerd.


Referenties

Referenties op aanvraag beschikbaar.


Contactgegevens

Van Deudekom Plastics B.V.
Oceanenweg 9
1047 BA Amsterdam
Postadres:
Postbus 59353
1040 KJ Amsterdam.
Tel.: (020) 497 90 90
Fax: (020) 497 90 92
E-mail: info@deudekom.nl
Internet: www.vandeudekom.nl


Van Deudekom - Doorsnede MegatubE, daglichtsysteem op maat voor elke ruimte

MegatubE - daglichtsysteem op maat voor elke ruimte

Het MegatubE daglichtsysteem is opgebouwd uit een lichtkoepel en een spiraalvormige gewapende aluminium buis van dezelfde diameter.
Van Deudekom - Doorvalbeveiliging anti-inbraakrooster

MegaluX doorvalbeveiliging/anti-inbraakrooster

De polycarbonaat lichtkoepels van Van Deudekom Plastics bv (DPI) bestaan uit slagvaste schalen die samen met de anti-diefstalbevestigingen inbraakremmend werken.
DPI-insectenhor

MegaluX insectenhor voor ventilerende lichtkoepels

Het nieuw ontwikkelde DPI-insectengaas verhindert het ongewenst binnendringen van insecten en grofvuil door de geopende koepel.
Van Deudekom - Rook- en warmeteafvoer - brandventilatie

MegaluX rookafvoersysteem en warmteafvoersystemen (RWA)

DPI rook- en warmteafvoersystemen (RWA), speciale lichtkoepels voor het snel afvoeren van hitte en rook uit een brandcompartiment, wanneer er een brand ontstaat.
MegaluX lichtkoepels, acrylaat

MegaluX lichtkoepels, acrylaat

DPI-lichtkoepels vervaardigd uit acrylaat in vele verschillende kleuren, afmetingen en vormen eventueel in combinatie met een ventilatiesysteem gemonteerd op opstanden.
Van Deudekom - DPI polycarbonaat lichtkoepels - Overzicht koepels

MegaluX lichtkoepels, polycarbonaat

DPI-lichtkoepels vervaardigd uit polycarbonaat in vele verschillende kleuren, afmetingen en vormen eventueel in combinatie met een ventilatiesysteem gemonteerd op opstanden.
NBD-online | Dakluiken

Dakluiken

NBD-online | Rook- en dampinstallaties

Rook- en dampinstallaties

NBD-online | Roosters

RoostersHaal de zon in huis, slim met daglicht!

Wist je dat natuurlijk daglicht niet alleen zorgt voor een prettige leef- en werkomgeving, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en kostenbesparing op je energierekening? Door het gebruik van Megalux®-lichtkoepels kan je bestaande ruimtes opwaarderen naar lichte en duurzame leef- en werkruimtes. Zo kan je energie en kosten besparen en tegelijkertijd je woon- of werkomgeving verbeteren.


Haal de zon in huis, slim met daglicht!

Wist je dat natuurlijk daglicht niet alleen zorgt voor een prettige leef- en werkomgeving, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en kostenbesparing op je energierekening? Door het gebruik van Megalux®-lichtkoepels kun je bestaande ruimtes opwaarderen naar lichte en duurzame leef- en werkruimtes. Zo kun je energie en kosten besparen en tegelijkertijd je woon- of werkomgeving verbeteren.

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie