Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

dormakaba is wereldwijd de betrouwbare partner voor premium oplossingen en service die de toegankelijkheid van gebouwen verbeteren.

Contactgegevens

dormakaba Nederland B.V.
Dalwagen 45
6669 CB Dodewaard
Nederland

Bedrijf

dormakaba Nederland B.V., met vestiging in Dodewaard, maakt deel uit van de in 2015 gefuseerde dorma+kaba-groep, wereldwijd actief in ruim 50 landen en handelt in de segmenten deur- en glasbeslagtechniek, automatische deuren, vluchtwegtechniek en toegangscontrole.

De oplossingen van dormakaba zijn onder te verdelen in de segmenten ‘Openen & sluiten’, met o.a. deurdrangers, automatische deuren en beslag voor glazen deuren, het segment ‘Beveiligen’, met o.a. deurvergrendelingen, vluchtdeurbeveiligingssystemen en toegangscontrole en het segment ‘Scheiden’, waarin mobiele scheidingswanden in glas aangeboden worden. Naast productie en verkoop van de hiervoor genoemde dormakaba-producten importeert en distribueert dormakaba Nederland B.V. ook roestvaststalen Randi bouwbeslag en sanitaire accessoires van de Deense bouwbeslag fabrikant RANDI A/S.

Het aanbieden van technische informatie en het begeleiden van de klant in zijn zoektocht naar een totaaloplossing maakt deel uit van de dormakaba-missie, dit zowel in de ontwerpfase, tijdens de bouw maar ook nadat het gebouw in gebruik is genomen.  Met zijn technische en esthetische oplossingen biedt dormakaba een meerwaarde aan de gebruiker van het gebouw.

dormakaba Nederland B.V. heeft sinds 1918 ervaring als verkooporganisatie, importeur en distributeur voor een groot aantal fabrikanten op het gebied van Hang- & Sluitwerk, Bouwbeslag en IJzerwaren. In 1947 werd Handelsonderneming S. van Duin B.V. te Aalsmeer (later Tiel) tevens het Nederlandse verkoopkanaal voor DORMA GmbH & Co. KG te Ennepetal - Duitsland, waarvan het bedrijf sinds 1997 een dochteronderneming is. Aanvankelijk adviseerde dormakaba Nederland B.V. architecten, opdrachtgevers en eindgebruikers over de gebruiks- en toepassingsmogelijkheden, terwijl leveranties via de vakhandel plaatsvonden. Om eindgebruikers volledig van dienst te kunnen zijn werd, op basis van opgebouwde deskundigheid voor met name de productgroep DORMA Automatische Deuren, een eigen service- en montagedienst ingericht. dormakaba Nederland B.V. ondersteunt met vakkundig adviezen en een technische begeleiding bouwplannen vanaf het eerste moment tot en met eindmontage en ingebruikstelling.

Leveringsprogramma

Openen & Sluiten

 • DORMA TS 93
  Een modulair opgebouwd deurdranger systeem, dat met op basis van enkele deurdranger modellen en verschillende glijarmen aan nagenoeg alle functionele eisen beantwoordt. Het systeem biedt de mogelijkheid, deuren voor de meest uiteenlopende toepassingen in tal van uitvoeringen optimaal uit te rusten. Uitgevoerd in Contur Design. Voor montage op de deur aan de scharnierzijde (B-uitvoering) of Dagzijde (G-uitvoering)
 • DORMA TS 92 / TS 91
  Universele deurdrangers, speciaal ontworpen voor binnendeuren. De TS 91 is geschikt voor deuren met een breedte tot 950 mm. De TS 92 is geschikt voor deuren met een breedte tot 1.100 mm. Uitgevoerd in Contur Design.
 • DORMA TS 99 FL
  Een deursluiter met vastzetinrichting en vrijloopfunctie. Dankzij de vrijloopfunctie van de DORMA TS 99 FL kunt u brand- en rookwerende binnendeuren openen en sluiten zonder enige merkbare vorm van weerstand. Alleen in geval van brand of stroomuitval zal het ingebouwde elektrohydraulisch vastzetmechanisme de deursluiter zijn werk laten doen, zodat de deuren automatisch worden gesloten. Uitgevoerd in Contur Design.
 • DORMA TS 97
  De “dunste” glijarm-deurdranger. Eendelige front met binnenliggende sluitkapjes en een uniforme lengte van deurdranger en glijarm
 • DORMA TS 90 Impulse
  Hartvormige nokkenas gecombineerd met een nieuw, compact ontwerp
 • DORMA ITS 96 inbouw deurdrangers met glijarm voor onzichtbare montage, te combineren met G/Normaal glijarm voor direct sluitende deuren en G/EMF voor elektromechanisch in openstand vast te kunnen zetten; enkele deuren G/GSR en G/GSR - EMF als voorgaand, echter voor stellen deuren met sluitvolgorde selectie.
 • DORMA BTS 80, BTS 75 V en BTS 84 vloerveren
  De vloerveren van DORMA beantwoorden aan alle praktische comfort- en veiligheidswensen. Afhankelijk van het type is de vloerveer geschikt voor toepassing op zowel pendel- als aanslagdeuren, brand en rookwerende deuren met een deurbreedte tot 1.400mm en een deurgewicht tot 300 kg (BTS 80).
 • DORMA automatische schuifdeur- en draaideuraandrijvingen in de volgende uitvoeringen:
  • DORMA ST FLEX automatische schuifdeuren met smalle profielen in aluminium.

Dankzij zijn smalle profielen maakt het FLEX-systeem doordringing van veel licht mogelijk.  Aangezien dit systeem hoog gebruiksgemak en eenvoudige toegankelijkheid biedt, roept de ST FLEX automatische schuifdeur van DORMA een uitnodigende sfeer op.  De automatische schuifdeur is ook verkrijgbaar als telescopische variant TST FLEX.  Deze biedt een grote doorgangsbreedte in smalle doorgangen.

 • DORMA ST FLEX GREEN; De ST FLEX Green-schuifdeur illustreert DORMA’s belofte om de energie-efficiëntie te vergroten en zodoende de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren. Niettegenstaande zijn slanke profieldesign heeft de ST FLEX Green een uitmuntende thermische isolatie.
 • DORMA ST FLEX SECURE; de inbraakvertragende automatische schuifdeur

Ons schuifdeursysteem ST FLEX Secure biedt een ongeëvenaard veiligheidsniveau en beantwoordt aan de toenemende vraag van exploitanten van gebouwen naar een oplossing die het gemak van een automatische schuifdeur combineert met aanvullende bescherming tegen indringers en vandalisme.

 • CS 80 MAGNEO; Een compacte, stille en revolutionaire automatische schuifdeur voor in het interieur.
 • ED100/250: met de draaideuraandrijvingen ED 100 en ED 250 presenteert DORMA elektromechanische aandrijvingen die van een groot aantal mogelijkheden zijn voorzien. De juiste aandrijving wordt aan de hand van de deurbreedte en het deurgewicht gekozen. De ED 100 is inzetbaar op deuren tot een gewicht van 100 kg en een breedte van 1.100 mm. De ED 250 is inzetbaar op deuren tot een gewicht van 250 kg en een breedte van 1.600 mm;
 • PORTEO: de nieuwe comfortabele aandrijving van DORMA, opent en sluit binnendeuren moeiteloos, automatisch, stil en betrouwbaar
 • DORMA PROJECT design deuroplossingen:
  • DORMA BST gebogen automatische schuifdeuren;
  • DORMA KTV handbediende, half- of volautomatische carrouseldeuren;
  • DORMA KTC automatische carrouseldeuren in vele uitvoeringsvarianten;
  • DORMA FFT FLEX Green is een energie-efficiënte automatische vouwdeur en is de eerste automatische vouwdeur met een maximale doorgangsbreedte tot 2,4m.
 • DORMA GLAS Beslag voor glazen draai- en schuifdeuren en wandconstructies:
  • Universal hoekbeslag voor toepassing in glazen wandsystemen;
  • ARCOS Design hoekbeslag en sloten voor aanslag en pendeldeuren in glazen wandsystemen;
  • BEYOND klemvrij hoekbeslag voor pendel- en aanslagdeuren;
  • EP pendeldeur hoekbeslag voor deuren in glazen wandsystemen;
  • EP/EA pendeldeur- en aanslagdeur beslag voor deuren in glazen wandsystemen;
  • TP/TA pendeldeur- en aanslagdeurschoenen voor toepassing in wandsystemen;
  • MANET design glasbeslag op basis van RVS punthouders voor draai- en schuifdeuren- en wandconstructies;
  • DORMA MUTO COMFORT - NIEUW!  Het compacte, flexibele schuifdeursysteem voor lichte en zware (50-150 kg) glazen en houten deuren, met of zonder zij- en bovenlichten. Het MUTO Comfort schuifdeursysteem kan uitgevoerd worden met tal van nieuwe functies en mogelijkheden, als zelfsluitende schuifdeur of bijvoorbeeld met een geïntegreerd vergrendelingsmechanisme.  De techniek die dit alles mogelijk maakt is geheel onzichtbaar geïntegreerd in het schuifdeurbeslag.
 • RANDI A/S - Randi Line Bouwbeslag:
  • Randi Line roestvast stalen (en ten dele ongelakt messing) Design bouwbeslag in vele modellen en uitvoeringen (Designs):
   • deurkrukken, rozetten, schilden en raam- of espagnoletkrukjes;
   • toebehoren in Randi design deurgrepen, deurbuffers, deurduwers, doorkijkringen, schopplaten, meubelgrepen en leuningdragers;
   • accessoires Randi design meubelknopje, zeepschaal, wandasbakje, closetrolhouder, reserverolhouder, jashaken, jas- en hoedhaken, papieren handdoekhouders, closetborstel en zeepdispensers.

Toepassing

DORMA Deurtechniek producten en producten van DORMA beslag, DORMA Automatische Deuren en -Deuraandrijvingen, DORMA Glasbeslag en DORMA Vluchtwegtechniek & Toegangscontrole - afhankelijk van type en uitvoering - geschikt voor toepassing in zwaar gebruiksbelaste utiliteitsomgevingen, zoals in: openbare gebouwen, scholen, gevangenissen en inrichtingen, zorgcentra, zieken- en verpleeghuizen en in de industriële- en recreatieve sector.
Vanzelfsprekend zijn DORMA producten, door design en uitvoering ook uitermate geschikt voor toepassing in woningen van particulieren en stichtingen.
Randi Line Bouwbeslag, - toehoren en accessoires voldoen eveneens volledig aan alle eisen welke terecht gesteld mogen worden bouwproducten voor de hierboven genoemde toepassingen (BSI 1996: Certified as Heavy Duty).

Levering en betaling

Logistiek

Wegtransport.

Voorwaarden

Volgens opgave dormakaba Nederland B.V.

Levering

Volgens opgave dormakaba Nederland B.V.

Leveringsgebied

Nederland.

Service

Bestekteksten, advies - ook op locatie - en tekeningen.

Garantie

Afhankelijk van product op aanvraag dormakaba Nederland B.V.

Referenties

Referentie adressen

Per productgroep op aanvraag verkrijgbaar.

Contactgegevens

dormakaba Nederland B.V.
Dalwagen 45
6669 CB Dodewaard
Postbus 15
6669 ZG Dodewaard

Tel.: (088) 352 33 33

E-mail: info.nl@dormakaba.com
Internet: www.dormakaba.com/nl-nl/