Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Faay Vianen B.V. produceert milieuvriendelijke wand- en plafondsystemen waarbij vlas- en gipskartonplaten de hoofdbestanddelen zijn.

Contactgegevens

Faay Vianen B.V.
Mijlweg 3
4131 PJ Vianen
Nederland

Energiebesparende woning behoeft goede isolatie

Het internationale doel van het Klimaatakkoord van Parijs is de opwarming van de aarde te beperken tot minder dan twee graden Celsius.

Slim bouwen met FAAY

Werken met het FAAY kant en klaar systeem monteert niet alleen sneller, maar zorgt ook voor aanzienlijk minder faalkosten.

Isoleren levert veel op

Met het na-isoleren van een huis kan jaarlijks veel geld worden bespaard. Er zijn nog heel wat bewoners die onnodig veel geld betalen aan het verwarmen van hun matig of niet-geïsoleerde woning.

Slim isoleren van binnenuit doe je met de W’all-in-One® van Faay

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker: NOM huizen en energieprestaties gekoppeld aan de rente op een hypotheek. Duurzaamheid werd eerst nog opgelegd, maar wordt steeds meer omarmd.

Samenwerken zit in ons bloed

Dit jaar is het thema van de Bouwbeurs ‘Tijd om de krachten te bundelen’.

Slim bouwen met FAAY

Wie aan FAAY denkt, komt al snel uit bij duurzame wandsystemen opgebouwd uit biobased materiaal. Faay produceert scheidings-, voorzet-, isolatie- en woningscheidende wanden voor nieuwbouw, renovatie, transformatie en utiliteitsbouw.

Voorzetwanden van Faay dragen bij aan het behalen van EPC=0

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker. NOM-woningen, energieprestaties gekoppeld aan de rente op een hypotheek. Duurzaamheid werd eerst nog opgelegd, maar wordt steeds meer omarmd. In 2020 ligt de EPC norm op nul. Onze producten (o.a.

Slim bouwen met FAAY

Wie aan FAAY denkt, komt al snel uit bij duurzame wandsystemen opgebouwd uit biobased materiaal. Faay produceert scheidings-, voorzet-, isolatie- en woningscheidende wanden voor nieuwbouw, renovatie, transformatie en utiliteitsbouw.

Bouwkundige brandveiligheid

Elke ontwerper, bouwer en opdrachtgever ziet het belang in van brandveiligheid. Wie veiligheid serieus neemt, anticipeert op brandgevaar. Je moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in het gebouw waar je woont of werkt.

Faay bouwt KINGSIZE

Faay Vianen brengt kingsize panelen op de markt. Prefab panelen, inclusief elektra en leidingwerk, kamerhoog en kamerbreed. Snel, minder bewerkingen nodig. En schoon.

 

Maximale thermische isolatie met het W'all-in-One systeem van Faay

Duurzaamheid werd eerst nog opgelegd, maar wordt steeds meer omarmd. In 2020 ligt de EPC norm op o. De producten van Faay (o.a. W’all-in-One® ) dragen bij in het behalen van die waarde.

Nul op de meter woningen: 'Samenwerken en met elkaar een integraal concept leveren'

Van CV-ketels tot dakisolatiematerialen, het heeft allemaal invloed op het energieverbruik in een woning. Nul op de meter heeft alles te maken met energiebesparing van met name nieuwbouw.

Slim bouwen met (prefab) wanden van Faay

De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven. Vlas is milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. De vlaskern van de wanden zorgt voor stabiliteit, een goede brandwerendheid en een zeer hoge schroefvastheid.

 

Afdichten met PG Seal band als alternatief voor PUR schuim

Kwaliteitsverbetering is een continu proces binnen Faay. Kijken waar het sneller kan, kijken waar het preciezer kan, zorgen dat het beter kan. Zo ook op het gebied van thermische isolatie en luchtdichtheid.

Milieuvriendelijke wanden met uitstekende bouwfysische eigenschappen

Wie aan FAAY denkt, komt al snel uit bij duurzame wandsystemen opgebouwd uit biobased materiaal. De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton.