Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Fetim Group BV is een internationale handelsonderneming en al 100 jaar gespecialiseerd in de handel, marketing en distributie van hout- en bouwproducten. Van oudsher is Fetim Group toonaangevend op het gebied van bulkhandel in tri- en multiplex. Daarnaast is het bedrijf sterk gegroeid door de specialisatie in distributie van hoogwaardige producten, waarin belangrijke producenten zijn vertegenwoordigd. Kenmerkend zijn daarbij het sterk innoverende karakter, ingegeven door een eigen research & developmentafdeling. Vanuit een modern distributiecentrum, en een eigen transportbedrijf wordt tegemoet gekomen aan de wensen van de afnemers in Europa.

Contactgegevens

Fetim Group BV
Kopraweg 1
1047 BP Amsterdam
Nederland

Kom je ook langs bij Fetim op de Bouwbeurs?

Op 1 oktober 2019 is het daadwerkelijk zover. Dan bestaat Fetim Group precies 100 jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden en dat gaan we doen op de bouwbeurs.

UniPrime®: De beste plaat kent geen alternatief

UniPrime is door bouwend Nederland de meest toegepaste paintplaat. Logisch, want de meerlaagse opbouw, de speciale dekfineren en de superieure coating maken dit product tot de meest ideale plaat voor schilderwerk.

Denk aan ModiWood!

Bent u op zoek naar duurzame en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding van hout? Denk dan aan ModiWood. Dit is een product met ongekende mogelijkheden en zeer veel toepassingen.

Denk aan Ki-Kern

Bent u op zoek naar duurzame en onderhoudsvriendelijke kunststof gevelbekleding?

Denk dan aan Ki-Kern; de massief kunststof plaat voor nieuwbouw en industrie.

 

Geheel vernieuwd Ki-Kern assortiment mét FSC® certificaat

Uniek is dat het gehele assortiment FSC® gecertificeerd is. De decoren zijn ingedeeld in kleurgroepen zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. 

Profort+ : brandveilige kunststof gevelbekleding, gemaakt van 90% gerecycled materiaal

Hoe kunt u op een duurzame manier bouwen en renoveren met behoud van veiligheid en een natuurlijke uitstraling? Het antwoord: Profort+.

Schoolgebouw Visio in Grave staat in dienst van de gebruiker

Architect Hans Vesseur ontwierp het schoolgebouw van Visio in Grave. “Het ontwerpen van een schoolgebouw voor kinderen met een visuele beperking is een mooie uitdaging, die vraagt om inlevingsvermogen.

Ontdek de mogelijkheden van de houten gevelbekleding van ModiWood

ModiWood is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout: door dit proces is het hout extra duurzaam. 

ModiWood maakt het mogelijk

Het uitgebreide assortiment gevelbekleding van het merk ModiWood biedt liefhebbers van houten gevelbekleding een scala aan mogelijkheden door de verschillende afwerkingen en kleuren.

Naturetech gevelbekleding voor een natuurlijke uitstraling

Naturetech® is dé gevelbekleding voor wie niet wil kiezen tussen de natuurlijke uitstraling van hout en het gemak van minimaal onderhoud.

Het beste van twee werelden met Protex gevelbekleding

Protex heeft de uitstraling van hout en verwerkt als hout, maar heeft de duurzaamheid van kunststof gevelbekleding. Protex biedt het beste van twee werelden.

Ontdek de mogelijkheden van ModiWood

Houten gevelbekleding is door de natuurlijke uitstraling zeer geliefd. ModiWood is thermisch gemodificeerd hout en daardoor extra duurzaam. 

Profort biedt meer dan alleen gevelbekleding

Fetim Group introduceert Profort+: dé onderhoudsarme gevelbekleding gemaakt van 90 procent gerecyclede kunststoffen. Profort+ voorziet daarmee in de vraag naar duurzame bouwmaterialen.

Onderhoudsarme gevelbekleding van 90 procent gerecyclede kunststoffen

Fetim Group introduceert Profort+: dé onderhoudsarme gevelbekleding gemaakt van 90 procent gerecyclede kunststoffen. Profort+ voorziet daarmee in de vraag naar duurzame bouwmaterialen.

ModiWood XL nu leverbaar in Zweeds en Fins rabat

ModiWood speelt hiermee in op de vraag naar brede planken in gevelbekleding die een gevel een landelijke uitstraling geven.