Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Compleet in hout

Foreco, gevestigd in Dalfsen, staat voor een compleet assortiment houtproducten. Variërend van gezaagd hout en rondhout tot nieuwe houtspecialiteiten. We bieden met duurzame houtproducten doordachte oplossingen voor veilig en duurzaam bouwen. Volgens de hoogste normen. In combinatie met een deskundig advies. En met alle respect voor het milieu.

Contactgegevens

Foreco Dalfsen B.V.
Dalmsholterweg 5
7722 KJ Dalfsen
Nederland

Bedrijf

Innovatief in duurzaamheid

Foreco is innovatief in hout. Daarvoor leveren we dagelijks het bewijs. Zo zijn al onze activiteiten erop gericht om hout meerwaarde te geven. Niet alleen door het te bewerken, maar ook door duurzaamheid toe te voegen. Daarmee bieden we de bouw en de weg- en waterbouw nieuwe perspectieven.

Bekijk de Foreco bedrijfsfilm.

Leveringsprogramma

Een breed en divers assortiment

Het totaalassortiment van Foreco biedt -aannemers, architecten en projectontwikkelaars ongekende mogelijkheden. Speciaalproducten met een hoge duurzaamheid of met een brandvertragende werking. Maar ook gezaagd hout, zoals damwanden, gordingen, planken en steigerdelen voor de weg- en waterbouw. Daarnaast zijn we ruim gesorteerd in rondhout. Voorbeelden hiervan zijn afrasteringspalen, boompalen, palissadepalen en steigerpalen.
Verder heeft de ontwikkeling en productie van nieuwe houtspecialiteiten onze continue aandacht. Door naaldhout innovatief te behandelen bieden we oplossingen voor duurzaam, veilig en ecologisch verantwoord bouwen.

Milieu en gezondheid

Innovatief in kwaliteit

Ons hout is vooral afkomstig uit goed beheerde Europese bossen. En wordt verwerkt met respect voor het milieu en met gevoel voor kwaliteit. Geheel volgens ISO 9001:2000 en onder KOMO-certificering. Zo voldoen onze producten aan de hoogste normen. En als waarborg voor duurzaam geoogste grondstof naar wens met PEFC- of FSC-label. Voor meer zekerheid geven we een levensduurgarantie af, desgewenst tot wel 25 jaar. Deze garantie is ondergebracht bij de onafhankelijke Garantiestichting SGVH.

Toepassing

Innovatief in assortiment

Foreco biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Of het nu gaat om hout voor bouw-, weg- en waterbouwprojecten of om rondhout, gezaagd hout of tuinhout, Foreco levert u het juiste product. Daarbij houden we marktbehoeften scherp in de gaten. En vergroten we constant ons aanbod met nieuwe houtspecialiteiten.

Levering en betaling

Innovatief in dienstverlening

Met Foreco bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Waarin maatwerk, een deskundig advies en modelbestekken leiden tot een product dat in alle opzichten voldoet aan uw verwachtingen. Een product ook dat we in de meeste gevallen direct uit voorraad kunnen leveren. Door heel Nederland en de ons omringende landen.

Garantie

Kwaliteit, duurzaamheid en garantie

Voor het borgen van aspecten op het gebied van duurzaamheid, milieu en kwaliteit heeft Foreco verschillende certificaten behaald.  Daarnaast heef Foreco de mogelijkheid om middels de stichting garantiefonds verduurzaamd hout (SGVH) projectgaranties te verlenen met harde voorwaarden ten bate van de eigenaar van het gegarandeerde project.

 • FSC;
 • PEFC;
 • KOMO-certificering;
 • CE-markering;
 • DUBOkeur;
 • SGVH-garantie;
 • Certificaat VCA;
 • Euracor.

Referenties

Zie de referentieprojecten op de website van Foreco.

Contactgegevens

Foreco Dalfsen B.V.

Bezoekadres

Dalmsholterweg 5
7722 KJ Dalfsen

Postadres

Postbus 73
7720 AB Dalfsen

Tel: (0529) 43 15 48
Fax: (0529) 43 21 98

E-mail: info@foreco.nl
Website: www.foreco.nl