Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Sinds de oprichting in 1952 heeft de Heras Groep zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in 12 landen en met meer dan 1100 experts. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en –installatie, en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa. Het is ons doel om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van onze betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Contactgegevens

Heras BV
Hekdam 1
5688 JE Oirschot
Nederland

Bedrijf

Experts in perimeter protection

Fysieke perimeter protection laat zich het best omschrijven als systemen en technologieën die zijn ontworpen om mensen en middelen te beschermen binnen een afgebakend gebied. Deze bescherming bestaat uit het voorkomen van ongeautoriseerde fysieke betreding. De eerste beschermingslaag is de perimeter, welke vier functies heeft: ontmoedigen, vertragen, ongewenste betreding detecteren en gecontroleerde toegang aan geautoriseerde personen verlenen. Perimeter protection oplossingen werden voorheen alleen gebruikt bij militaire installaties, kritieke infrastructuur en andere risicovolle locaties, maar zijn inmiddels gemeengoed bij zowel bedrijfslocaties als woningen, transportdepots en vele andere stedelijke en afgelegen locaties.

Effectieve oplossingen

Een effectieve perimeter protection oplossing is een oplossing die aansluit op de beveiligingsbehoeften van onze klanten. Het is een combinatie van hekwerk, toegang & controle en detectie. Hieraan kunnen andere technologieën en producten worden toegevoegd om de effectiviteit van de totaaloplossing te vergroten. De essentie van perimeter protection verandert echter nooit – je bouwt een barrière, controleert de toegang en signaleert wanneer jouw beveiligingsmaatregelen worden geschonden.

Bewezen staat van dienst

Heras vervult en overtreft al meer dan 65 jaar de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons volmondig “experts in perimeter protection” kunnen noemen.

Heras, onderdeel van CRH

CRH (LSE: CRH, ISE: CRG, NYSE: CRH) is een toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. De onderneming is wereldwijd actief en heeft ongeveer 87.000 medewerkers, verdeeld over circa 3.800 locaties in 31 landen. Met een beurswaarde van ongeveer € 27 miljard (april 2017) is CRH de grootste onderneming in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de op één na grootste ter wereld. De groep is marktleider in verschillende sectoren in Europa en heeft strategische posities in de opkomende economieën in Azië en Zuid-Amerika. CRH streeft ernaar om de bebouwde omgeving te verbeteren met superieure materialen en producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur, woningen en commerciële projecten. Als Fortune 500-onderneming is CRH opgenomen in de FTSE 100-index, de EURO STOXX 50-index en de ISEQ 20. De American Depository Shares van CRH zijn genoteerd aan de NYSE.