Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Carlisle Construction Materials BV is verantwoordelijk voor de verkoop van de merken HERTALAN® en  RESITRIX®, voor de Nederlandse markt. CCM NL is van ontwerp tot en met uitvoering in de markt aanwezig en adviseert opdrachtgevers, architecten en haar eigen relaties over de beste toepassing van haar producten. Daarnaast maken wij bouwfysische berekeningen en berekeningen ter bepaling van de windbelasting op daken en/of gevels. Verder verzorgen wij trainingen en lezingen voor alle marktpartijen in haar trainings- en communicatiecentrum TechnoPoint.

 

CCM BV geeft van ontwerp tot en met uitvoering begeleiding. Wij adviseren opdrachtgevers, gebouweigenaren, voorschrijvers en architecten over de beste oplossingen met duurzame EPDM dak-, gevel, en vochtkerende systemen. Daarnaast faciliteren wij het maken van bouwfysische en windbelasting berekeningen op daken en/of gevels en geven wij binnen onze Carlisle® Academy trainingen aan de verwerkers.


Carlisle Construction Materials Europe

CCM BV is onderdeel van Carlisle® Construction Materials Europe. CCM Europe heeft in Europa meerdere vestigingen: Nederland (Kampen), Duitsland (Hamburg en Waltershausen), Roemenië (Baia Mare) en Engeland [Rugby en Mansfield].
Vanuit de vestiging in Kampen (voorheen Hertalan Rubber Products) wordt al meer dan 50 jaar de productgroep HERTALAN® geproduceerd. Hiermee was CCM BV de eerste Europese EPDM producent. 


Naast de productgroep HERTALAN® produceert CCM BV in Kampen o.a. ECOLAN EPDM vijverfolie, technische rubber producten, biogas membranen en speciale compounds voor de rubber industrie.
 

Contactgegevens

CARLISLE® Construction Materials B.V.
Industrieweg 16
8263 AD Kampen
Nederland

Bedrijf

OVER CARLISLE

In maart 2012 heeft Carlisle Companies Inc. de aandelen van het zittende management van Hertalan overgenomen. Vanaf deze periode is Hertalan als productgroep geïntegreerd in een nieuw op te zetten Europese divisie: Carlisle® Construction Materials.

 
Carlisle is een mulinational, beursgenoteerd. Een wereldwijd gediversifieerd bedrijf dat een breed scala aan producten ontwerpt, produceert en verkoopt voor een veelvoud aan nichemarkten. Met bijna 12.000 werknemers wereldwijd is Carlisle gericht op het continu verbeteren van de waarde van het merk Carlisle door het ontwikkelen van de beste producten, zorgen voor de hoogste kwaliteit en het verstrekken van ongeëvenaarde klantenservice in de vele sectoren die wij bedienen.

Leveringsprogramma

PRODUCTGROEP RESITRIX®

De producten uit de productgroep RESITRIX® worden tevens toegepast in dak-, gevel- en vochtkerende constructies. Het assortiment van RESITRIX® bestaat uit de producten RESITRIX® SK Partial Bond, RESITRIX® SK W Full Bond, RESITRIX® MB, RESITRIX® SR, RESITRIX® ESK en RESITRIX® CL. Daarnaast levert CCM een hoogkwalitatieve aluminium dampremmer ALUTRIX®.

PRODUCTGROEP HERTALAN®

De producten uit de productgroep HERTALAN® worden hoofdzakelijk toegepast in dak-, gevel-  en vochtkerende constructies. Er zijn ook andere inzetgebieden zoals vijvertoepassingen, bekleding van biogasinstallaties en (blus)water bassins.  Het assortiment van HERTALAN® bestaat uit de producten hertalan easy cover, hertalan easy cover FR, hertalan easy weld, hertalan S EPDM stroken en hertaled.

HERTRALAN EPDM DAKSYSTEMEN

Hertalan staat vooral bekend om haar kwalitatieve EPDM daksystemen, producten waarmee u elk dak van de beste bedekking voorziet. hertalan easy cover is hierbij ons membraan daksysteem en hertalan easy weld is een unieke dakbedekking speciaal ontwikkeld voor de verwerker die zijn voorkeur geeft aan het werken vanuit de dakbaan. Tijdens de verlegging worden deze dakbanen met hete lucht aan elkaar verbonden.

HERTALAN VOCHTKERENDE SYSTEMEN

Hertalan heeft met de hertalan S EPDM stroken en hertaled loodvervanger een vochtkerend systeem waarmee u ieder bouwwerk water- en winddicht maakt. hertalan S is een EPDM stroken systeem voor afdichtingtoepassingen. Met dit systeem beschermt u dakgoten, spouwmuurconstructies, doorvoeren en kozijnen snel en efficiënt tegen lekkage en vochtindringing. hertaled is dé ecologische vervanging van lood, met alle voordelen van onze EPDM kwaliteit.

ADVIES

Carlisle® Construction Materials adviseert architecten en opdrachtgever over de beste toepassing van haar producten. Wij assisteren met bouwfysische berekeningen en berekeningen ter bepaling van de windbelasting op daken en/of gevels. Verder verzorgt Carlisle® Construction Materials trainingen en lezingen voor alle marktpartijen in haar trainings- en communicatiecentrum TechnoPoint.

Milieu en gezondheid

DUBOkeur voor Hertalan

DUURZAAMHEID

De EPDM systemen van HERTALAN® en RESITRIX® zijn zeer duurzaam, hebben een gebruiksduur van 50 jaar en zijn een ecologisch verantwoorde keuze. Het is een duurzame investering in de toekomst gebaseerd op bewezen kwaliteit.

Levering en betaling

Carlisle® Construction Materials NL
Industrieweg 16
8263 AD Kampen

 
Tel.: (038) 339 33 77
Fax: (038) 339 33 78

 
E-mail: info.nl@ccm-europe.com 
Internet: www.hertalan.nl, www.hertalanbestekservice.nl en www.resitrix.nl

Contactgegevens

Carlisle® Construction Materials NL
Industrieweg 16
8263 AD Kampen

 
Tel.: (038) 339 33 77
Fax: (038) 339 33 78

 
E-mail: info.nl@ccm-europe.com 
Internet: www.ccm-europe.comwww.hertalan.nl, www.hertalanbestekservice.nl en www.resitrix.nl