Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Sto Isoned bv is een gevelspecialist en bouwt al 60 jaar aan mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad wereldwijd. Wij ontwikkelen innovatieve gevelisolatiesystemen, waarbij wij ook de balans tussen ecologie en economie niet vergeten. Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen en renoveren. Wij leveren kwalitatief zeer goede en milieuvriendelijke producten, afgestemd op elkaar en zodoende als een duurzaam systeem fungerend. Onze producten in combinatie met deskundige begeleiding biedt opdrachtgevers zekerheid.

Contactgegevens

Sto Isoned bv
Lingewei 107
4004 LH Tiel
Nederland

Bedrijf

Sto Isoned bv levert de producten van Sto AG aan de Nederlandse markt. Sto AG is wereldwijd leverancier van een breed scala aan producten voor de binnen-/buitenafwerking en renovatie van gebouwen. In de loop der jaren heeft Sto AG naam gemaakt als een betrouwbaar, degelijk en innovatief bedrijf.

 
Met het moederbedrijf Sto AG staat Sto Isoned bv voor kwaliteit. Uitvoerige testen in het eigen laboratorium, met meer dan 150 medewerkers in R&D en het interne kwaliteitssysteem, garanderen de kwaliteit van de producten die wij leveren.

 
Sinds 1975 is Sto Isoned bv in Nederland marktleider op het gebied van buitengevelisolatie. Zowel bij architecten alsook bij opdrachtgevers en aannemers zijn de voordelen van dit product bekend. Met name de goede isolatiewaarde, het esthetische effect en de snelle bouwtijd zijn aspecten die snel tot de verbeelding spreken. Inmiddels heeft Sto Isoned bv meer dan 3,5 miljoen m² op de Nederlandse markt geleverd en aangebracht, mede door een uitgebreid netwerk van verwerkers van de systemen.

 
Daarnaast is Sto Isoned bv actief op het gebied van de muurverfsystemen voor buiten en binnen, decoratieve binnenafwerkingen, betonreparatie en kunststof vloerafwerkingen, alsmede naadloze akoestische plafondsystemen, inclusief klimaatregeling en glasvliesgevels.

 
Echter het blijft hier niet bij; Sto Isoned bv begeleidt het project van begin tot eind, zodat u er zeker van bent dat alle facetten goed worden uitgevoerd. Daarnaast biedt Sto Isoned bv een uitgebreide hulp bij het komen tot de meest optimale detaillering, worden zonodig RC-waarden berekend, etc.

Leveringsprogramma

  • Gevelisolatiesystemen, zoals StoTherm Classic en StoTherm Vario;
  • Muurverven voor buiten en binnen, zoals StoColor Dryonic® G en StoColor Climasan;
  • Akoestische plafondsystemen: StoSilent;
  • Gevelbekledingen, zoals minerale steenstrips, keramische steenstrips (StoBrick), natuursteen (Sto Natural Stone Tiles) en prefab pleisterelementen (StoDeco).


 

Milieu en gezondheid

Dankzij de grote innovatieve kracht en deskundigheid met betrekking tot onze kernactiviteit, de gevelisolatie, heeft Sto zich kunnen ontwikkelen tot mondiale marktleider. Het succes is mede gebaseerd op de doelstelling van Sto, “Bewust bouwen”. De doelstelling is een weerspiegeling van onze belofte: ’de waarde van oude en nieuwe bouwwerken te behouden en zich in te zetten voor milieubewuste producten en verwerking hiervan.’

Toepassing

Sto Isoned bv levert een breed scala aan producten voor nieuwbouw, renovatie, transformatie en onderhoud.. Hieronder vallen toepassingen voor buitengevelisolatie, gevelonderhoud, decoratieve binnenafwerkingen en akoestische plafonds.

Levering en betaling

Op alle offertes, opdrachtbevestigingen, verkopen en leveranties van Sto Isoned bv, alsmede alle gegeven adviezen en verleende diensten, zijn van toepassing de door Sto Isoned bv gehanteerde en door haar bij de Kamer van Koophandel Rivierenland gedeponeerde voorwaarden. Op verzoek wordt een exemplaar verstrekt.

Garantie

Volgens schriftelijke garantieverklaring. Sto Isoned bv is deelnemer van Stichting Garantiefonds Gevelisolatie.

Referenties

Bekijk de website www.sto.nl voor referenties.

Contactgegevens

Sto Isoned bv
Lingewei 107
4004 LH Tiel
Nederland

 
Tel: (0344) 620666
Fax: (0344) 615487

 
E-mail: info.nl@sto.com
Website: www.sto.nl