Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
 • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
 • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
 • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Jaga ontwikkelt een scala aan innovatieve klimaatbeheersingoplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Jaga levert een breed gamma van designradiatoren, handdoekradiatoren en Low-H2O radiatoren. Daarnaast biedt Jaga de mogelijkheid met haar radiatoren te koelen en ventileren. Een Low-H2O radiator wordt dan gecombineerd met Oxygen voor ventilatie en/of DBH – Dynamic Boost Hybrid – voor 2 tot 3 maal meer warmte uit dezelfde radiator. Bovendien is DBH PRO ook geschikt voor gratis passieve koeling, die door vele warmtepompsystemen geleverd wordt.

Contactgegevens

Jaga Climate Designers
De Meerheuvel 6
5221 EA 's-Hertogenbosch
Nederland

Bedrijf

Al ruim 40 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Jaga is méér dan alleen een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit, esthetiek en waarin continu wordt geïnnoveerd. Met deze filosofie is Jaga voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dát is de cultuur van Jaga.

Met haar 500 medewerkers is Jaga actief in meer dan 40 landen, met vestigingen in onder andere België, Frankrijk, Tsjechië, Nederland, Engeland, Duitsland en Canada. Bovendien wordt er ook volop geëxporteerd naar de rest van de wereld gaande van Australië, China tot Japan.

Jaga Climate Designers

Als Nederlandse importeur is Jaga Climate Designers verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer één derde deel van de totale productie van Jaga. Met 35 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Climate Designers klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop. Jaga Konvektco Nederland B.V. biedt vanuit de diverse afdelingen in ’s-Hertogenbosch haar expertise aan haar klanten aan.

Leveringsprogramma

Verwarming:

 • Horizontaal;
 • Vrijstaand;
 • Inbouw;
 • Verticaal & Art.

Koeling:

 • DBE Pro;
 • Briza;
 • Brise;
 • Clima Canal.

Ventilatie:

 • Oxygen.

Milieu en gezondheid

Milieu

De hoogtechnologische Jaga Low-H2O warmtewisselaar is gemaakt uit aluminium en koper, en bevat slechts één tiende van de waterinhoud van een grote radiator. Vandaar de naam “Low-H2O” of ‘weinig water’. Bij Low-H2O radiatoren komt de warmte zonder vertraging de kamer binnen. Ook het gecontroleerd stoppen met verwarmen wanneer door bijvoorbeeld zonnestralen of andere warmtebronnen de temperatuur oploopt, verloopt vele malen sneller. Hierdoor wordt een constante binnentemperatuur op gewenst niveau bereikt, en is de Low-H2O radiator 12 % zuiniger dan gewone paneelradiatoren. Getest door BRE (Building Research Establishment), Technical University of Eindhoven, Russian Academy of Architecture.

Jaga Low-H2O radiatoren verbruiken minder energie. Maar niet alleen tijdens hun levensfase zijn ze beter voor het milieu. Omdat een Jaga Low-H2O radiator veel lichter en kleiner is voor één zelfde vermogen is er voor de productie ook veel minder grondstof nodig. Bovendien hebben Low-H2O radiatoren een langere levensduur, krijgen ze 30 jaar garantie, en worden ze op het einde van hun loopbaan ook nog volledig gerecupereerd!

Toepassing

Toepassingsgebied

Jaga radiatoren en klimaatbeheersingoplossingen kunnen toegepast worden in de woningbouw en utiliteit (scholen, zorg en kantoren). Daarnaast biedt Jaga een ruime keuze in horizontale, verticale, vrijstaande en inbouw oplossingen.

Levering en betaling

Logistiek
 • Transport: door leverancier;
 • Opslag: afgeschermd;
 • Levertijd: op aanvraag.
Voorwaarden

In overleg met leverancier.

Levering

Jaga Konvektco Nederland B.V. importeert de Jaga klimaatbeheersingoplossingen en levert aan de technische groothandel.

Leveringsgebied

Europa, Japan, U.S.A. en China.

Service

Jaga beschikt over een eigen service afdeling. Offertes en advies kunnen gratis worden ingewonnen bij Jaga Konvektco Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch.

Garantie

 • 30 jaar op de Low-H2O warmtewisselaar;
 • 10 jaar op designradiatoren en omkastingen;
 • 2 jaar op alle elektrische componenten.

Referenties

Referentie adressen

Op de site van Jaga vindt u een overzicht van referenties.

Contactgegevens

Jaga Konvektco Nederland B.V.

De Meerheuvel 6 
5221 EA
’s-Hertogenbosch

Postbus 2031 
5202 CA
's-Hertogenbosch

T. +31 (0)73 631 23 60 
F. +31 (0)73 631 23 71

E. info@jaga.nl 
W. www.jaga.nl